Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken.

Amulet voor familie. Cupido voor paar

Last Present From Mother

Laatste cadeau van moeder

Hartverwarmende afleveringen geschreven door klanten. AF HOUSE-sieraden dienden als familietalismannen en cupido's voor stellenΒ Β  Ik ben echt verdrietig omdat mijn moeder me de ketting enkele maanden geleden heeft aangeboden en ik hem ben kwijtgeraakt en mijn moeder is een paar dagen geleden ove...
Happy 6 Year Old Niece

Gelukkig 6-jarig nichtje

Hartverwarmende afleveringen geschreven door klanten. AF HOUSE-sieraden dienden als familietalismannen en cupido's voor koppels Hartverwarmende afleveringen geschreven door klanten. AF HOUSE-sieraden dienden als familietalismannen en cupido's voor koppels Mijn nichtje is net 6 geworden en HOUDT v...
Treasured For Four Years

Vier jaar lang gekoesterd

Hartverwarmende afleveringen geschreven door klanten. AF HOUSE-sieraden dienden als familietalismannen en cupido's voor koppelsΒ  Hartverwarmende afleveringen geschreven door klanten. AF HOUSE-sieraden dienden als familietalismannen en cupido's voor koppels Ik ben een grote fan van uw merk en ont...
Memory From Last Summer

Herinnering aan afgelopen zomer

Hartverwarmende afleveringen geschreven door klanten. AF HOUSE-sieraden dienden als familietalismannen en cupido's voor stellenΒ Β Β  Hartverwarmende afleveringen geschreven door klanten. AF HOUSE-sieraden dienden als familietalismannen en cupido's voor koppels Ik heb vorig jaar voor mijn vrie...