Deze winkel vereist dat javascript is ingeschakeld om sommige functies correct te laten werken.

Message Behind Miniature Animal Collection

Boodschap achter miniatuurdierencollectie

Ik hoop de opwarming van de aarde, veroorzaakt door het produceren van wegwerpmaterialen, een halt toe te roepen. We kunnen nog steeds genieten van mode, maar met minimaal gebruik van middelen = minimale belasting voor de aarde. De miniatuurdierencollectie van AF HOUSE komt uit dit oogpunt. Als we zorgzame materialen kiezen, geschenken van de aarde, beschermt dat het milieu en ons.

 

Dieren leven korter dan mensen

Dieren proberen wanhopig te overleven in hun barre omgeving

Dieren spelen nog steeds onschuldig met de natuur en soortgenoten laten me glimlachen.

Hun geven van plezier en amusement, breng ik tot uitdrukking in mijn sieraden.

Bidden voor vrede van alle wezens op aarde,

Ik noem mijn sieraden 'Moderne charmes met smaak en MENSELIJKHEID voor mannen en vrouwen'.

 augustus 2008

Akiko Fucci, ontwerper van AF HOUSE